AvaliaçÔes de Thaise Eetcafé Mai Phai Maassluis

AvaliaçÔes recentes

5.0
C Janssens
3 fevereiro 2023
Harry Chambone
30 janeiro 2023

Het was weer prima, mooi op tijd en zeer smakelijk.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega sĂŁo geralmente mais longos aos domingos.

Martin Wolf
29 janeiro 2023

Eigenaar Willem reikte Ons op zondagavond een keurige tas met Onze bestelling aan. Het was zoals altijd weer heerlijk! Dank Jullie wel 5 sterren team!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega sĂŁo geralmente mais longos aos domingos.

Yvonne Verhaal
28 janeiro 2023

We hadden de vraag of we onze bestelling eerder konden afhalen. We werden tussendoor gebeld dat ons eten eerder klaar was. Topservice en kwaliteit van het eten was weer geweldig,zoals altijd.

Judith
28 janeiro 2023
Elisa
22 janeiro 2023

Altijd heerlijk eten! Gebeld dat het eerder mocht komen als dat voor ze uit kwam en het was iets eerder. Super blij mee!

Milan Vollebregt
20 janeiro 2023

Eten altijd top en Willem vriendelijk

Annemarieke
14 janeiro 2023

Het was weer heerlijk en op de afgesproken tijd!! Van harte aanbevolen

Wout
8 janeiro 2023

Heerlijk gegeten! Green Curry, lekker pittig!

Barend
5 janeiro 2023

Prima

Syl
28 dezembro 2022

Snelle levering en heerlijke gerechten

Thomas
26 dezembro 2022

Was weer fantastisch Echte originele Thaise smaak

Shanna
24 dezembro 2022

Top!!

Miranda
19 dezembro 2022

Was weer lekker 😋

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega sĂŁo geralmente mais longos aos domingos.

Frank
16 dezembro 2022

Het was weer heerlijk van smaak. Zo authentiek Thais.

Sylvana Bhugwandass
15 dezembro 2022

Heerlijke gerechten!!

Cocky Berrevoets
15 dezembro 2022

Was eeer heerlijk!

David van der Houwen
12 dezembro 2022

Ik had rode curry met kip besteld, dat stond ook op de verpakking, maar ik kreeg curry met garnalen. Smaakte gelukkig goed.

Dylan
27 novembro 2022

Top restaurant, altijd aardig personeel, en heerlijk eten.

x
25 novembro 2022

Vaker lunch afgehaald voor een grote groep. Broodjes zijn heerlijk en rijkgevuld. Eigenaar en personeel zijn vriendelijk en behulpzaam. Zeker een aanrader.

Mirjam
13 novembro 2022

Heel lekker gegeten, voor herhaling vatbaar!!

Elly
8 novembro 2022

Het was weer heerlijk!

Monique
30 outubro 2022

Wederom weer heerlijk gegeten

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega sĂŁo geralmente mais longos aos domingos.

Elly
29 outubro 2022

Heerlijk gegeten! En ook nog op tijd bezorgd!

Annemieke
26 outubro 2022

Het eten was keurig op tijd. Het was nog goed warm en het smaakte heerlijk!

Geer Sala
26 outubro 2022

Altijd goed!

Frank
10 outubro 2022

Onze hele familie is fan, ook onze kinderen die in Rotterdam wonen. Heerlijk!

JW
9 outubro 2022

Eten is heerlijk maar prijs vrij hoog

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega sĂŁo geralmente mais longos aos domingos.

Jan
6 outubro 2022

Alweer heel erg lekker!

Baten
27 setembro 2022

Prima en lekket

Karin
20 setembro 2022
de heer Chris Bergwerff
19 setembro 2022
Ivo
16 setembro 2022

Erg lekkere malse sate! De broodjes waren ook heerlijk en de loempia! Gaan we zeker nog eens bestellen.

Barend
9 setembro 2022

Heel lekker en goed earm

Jan M
6 setembro 2022
Sandra
28 agosto 2022

Bezorging prima op tijd en het eten was weer onwijs lekker.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega sĂŁo geralmente mais longos aos domingos.

Jeannine
28 agosto 2022

Het was weer heerlijk

Marianne Schoute
27 agosto 2022

Zoals altijd op tijd en heerlijk !!

Bianca
26 agosto 2022

Heel erg lekker, gaan zeker vaker bestellen!

Martin
19 agosto 2022

Snelle en sympathieke bezorging van wederom een heerlijke maaltijd!

Stefan
17 agosto 2022

Goede service, en lekker eten!

M. Heesbeen
15 agosto 2022

Heerlijk eten! Netjes verpakt. Blij dat we weer thais eten in Maassluis hebben.

AvdB
12 agosto 2022

Het online bestelproces ging vlot. De curry was heerlijk, over de (smaak van de) overige gerechten iets minder enthousiast.

Marianne Schoute
11 agosto 2022

Zoals altijd heerlijk gegeten!!

Aad
10 agosto 2022

iedere keer weer smullen bij deze mooie zaak met vriendelijke mensen, wat mij betreft een 100% aanrader!

Bianca
31 julho 2022

Heerlijk as always! Volgend planning opgehaald en heerlijke warm gegeten. Team ga zo door!

Marianne Schoute
31 julho 2022

Wij zijn intussen verslaafd, wat een heerlijk eten. Iedere bestelling op tijd, warm en altijd ongelofelijk lekker!

DanIng
28 julho 2022
Maria
24 julho 2022

De gerechten die wij hadden besteld waren heerlijk, wij hebben er enorm van genoten. Ik kon het snel ophalen en het stond al klaar. Alles verliep soepel en de mensen waren vriendelijk.

Monique
20 julho 2022

Het eten was erg lekker. Zeker de moeite waard om nog een keer te bestellen.

Marianne Schoute
18 julho 2022

Voor de 2e keer kwam eigenaar Willem het eten op de fiets brengen. Zoals altijd was het eten vers en verslavend lekker !

Marianne
11 julho 2022

Besteld via de app, eigenaar Willem kwam precies op tijd op de fiets onze bestelling brengen, geweldig! Alles was weer heerlijk

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega sĂŁo geralmente mais longos aos domingos.

Syl
9 julho 2022
Frank
7 julho 2022

Authentiek Thais bereid. Lekker!

A.V.
6 julho 2022

Heerlijk gegeten. Via de mail een verwachte bezorgtijd gekregen, deze klopte precies. Aanrader!

Nang
5 julho 2022
Aad
29 junho 2022

heerlijke broodjes en maaltijden, echt genieten dit

Jaimy Carstens
25 junho 2022

Lekker, voldoende, op tijd klaar.

Larissa
25 junho 2022

Eten smaakte super, enige opmerking is dat het vlees in de buikspek iets wat weinig was. Ik kom zeker nog eens terug, zeker na de vriendelijke behandeling toen mijn eten nog niet klaar stond op de tijd die in mijn mail stond. Weinig die hun gasten dan wat te drinken van de zaak geven, top service dus!

Ruud
24 junho 2022

Een thai restaurant ontdekt in Maassluis met fietsen. Folder meegekregen. Volgende dag besteld. Was heel benieuwd. Bezorging precies op tijd en heel vriendelijk, eten was nog heel warm, prima. Ik had sate kai, een vette 10, alleen al voor de satesaus, po pia tod, ja lekker, maar flauw van smaak en de loempia was slap, maar dat ken komen omdat het bezorgd moest worden, viskoekjes, gewoon heerlijk, Tom kha kai, waanzinnig, alleen voor deze soep moet je ernaar toe, ik heb mild genomen, ik ken Thailand, mild ken al heet zijn, nou deze was precies goed, meesterlijke soep. Over de Som Tam Isan mag ik niet oordelen, want ik ken wel papaja salade maar niet met Pla-Rah en het was niet mijn ding. Maar ik kom zeker terug, heerlijk gegeten, absoluut de moeite waard. Een aanwinst voor Maassluis.

Patrickvdspek
19 junho 2022

Heerlijk, vers en smakelijk eten. Wat een fijne smaken. Een aanwinst voor Maassluis en omstreken.

Marco
17 junho 2022

Stipte en correcte levering. Prima curry en wokgerecht. Zeker nog een keer doen.

Joseph
15 junho 2022

Erg smaakvol Thais eten

Sva
14 junho 2022

Heerlijk en snel thuisbezorgd, goed gekruid, maar niet te zout, smaakte vers

Jan M.
14 junho 2022

it's all about the flavors!! super!! ontzettend lekker!

Fe
12 junho 2022

Eten was nog warm bij bezorgen

Martin
11 junho 2022

We eten met enige regelmaat bij dit /van dit restaurant. Bezorging is tegenwoordig super snel. KwAliteit is Parima.

Jan M.
8 junho 2022

erg lekker en prima service!

P V
22 maio 2022

Altijd weer genieten van authentiek Thaise gerechten en dat gewoon thuisbezorgd

Silvia
19 maio 2022
Esmaralda
10 maio 2022

Weer top geregeld het heerlijke eten! Ondanks te vroeg besteld wordt het gewoon als nog vers klaar gemaakt!

Joyce Meuldijk
9 maio 2022

Ontzettend lekker gegeten, smaakte zoals in Thailand zelf. Veel keus, prima prijs/kwaliteit verhouding en vriendelijke/snelle bezorging.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega sĂŁo geralmente mais longos aos domingos.

Dania
8 maio 2022
Stef
7 maio 2022
Rene
7 maio 2022

Eten stond op afgesproken tijd klaar en was heerlijk.

Monique Rijnders
1 maio 2022

Bezorger kan volgende keer aanbellen en heb ik speciale flitsers in huis

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega sĂŁo geralmente mais longos aos domingos.

Henk
17 abril 2022

Lekker 😊

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega sĂŁo geralmente mais longos aos domingos.

Fam. Jonkman
16 abril 2022

Het eten was heerlijk. En fijn dat het nu kan worden thuisbezorgd. Zeker voor herhaling vatbaar

Esmaralda Stuij
15 abril 2022

Het was weer heerlijk!

Rico
14 abril 2022

Het was heerlijk!

Harry van Zevenbergen
10 abril 2022

Exact op tijd bezorgd en buitengewoon smakelijk gegeten

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega sĂŁo geralmente mais longos aos domingos.

Henk
4 abril 2022

Erg lekker

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega sĂŁo geralmente mais longos aos domingos.

Rico
27 março 2022

Het was, alweer, heerlijk!

Annemieke
9 março 2022

Keurig op tijd en zéér smakelijk. Even gebabbeld met de zeer gastvrije Willem.

Youri
9 março 2022

Vriendelijke mensen en overheerlijk vers eten.

Theo Guit
3 março 2022

Of je nu bij Mai Phai Maassluis gaat eten of eten laat bezorgen.... kwaliteit is en blijft (zelfde) TOP.... snelle bezorging. Aanrader👍

Dave
24 fevereiro 2022
Patrickvdspek
20 fevereiro 2022

Verrukkelijk eten met hart en ziel bereid

G Plug
20 fevereiro 2022

De soep en de satĂ© ‘s erg. Visgerechten was ook best lekker. Varkens reepjes waren ondanks de saus erg flauw.

Trees Vugts
20 fevereiro 2022

Mooi op tijd was onze bestelling klaar. En heerlijk gegeten! Meer dan genoeg en lekker verse ingrediĂ«nten. Heerlijk van smaak, alle gerechten! Zeker voor herhaling vatbaar 😋

Anoniem
20 fevereiro 2022

Was lekker!

Martijn
11 fevereiro 2022

Prima broodjes

Kamila
4 fevereiro 2022

Heerlijk frisse en pittige papaya salade👍 groene curry met vegetarisch kip was ook lekker en goed op smaak gebracht. Aanrader!

Cocky Berrevoets
30 janeiro 2022

Wat is dit fantastisch Thais eten! Heerlijk gegeten!

Kamila
28 janeiro 2022

Veel te veel cocosmelk in curry.

Reacção a Thaise Eetcafé Mai Phai

Geachte Kamila Bedankte voor de review nadat er opmerkingen van klanten waren over de kokos smaak zijn we een romige kokosmelk gaan gebruiken als je een nieuwe bestelling plaats dan leveren wij die op onze kosten maar dan een traditionele curry voor u Met vriendelijke groet Mai Phai

Royal Dahlman
28 janeiro 2022

Was weer heerlijk, echt een aanwinst in Maassluis

Guit
20 janeiro 2022

Heerlijk eten! Vers

S
20 janeiro 2022

Wat een lekkere, verse gerechten. Voor herhaling vatbaar. Kids hadden de viskoekjes alleen iets krokanter verwacht. Pittigheid goed aangegeven. Jullie waren wat vroeger dan verwacht maar met de tip om het in de oven warm te houden ging het goed.

Paul
20 janeiro 2022

Kwaliteitsvlees voor sate en spareribs. Uitstekende saussmaken. Lekkere salades

Bewoners maassluis
19 janeiro 2022

Heerlijke maaltijd , vooral de Thaise salade met kip en de kip saté! Heerlijk om op het terras van de zomer te eten .

Silvia
15 janeiro 2022

Fijn dat er nu een Thais restaurant in Maassluis is 😊 De rode curry met garnalen was top! Mijn man had de groen curry met rundvlees en hij vond het ook heel smaakvol 😋😋😋

Mick
12 janeiro 2022

Lekker eten! Binnen 45 minuten warm op tafel. Prima bezorging, top!

Esmaralda
9 janeiro 2022

Weer heerlijk vers gegeten!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega sĂŁo geralmente mais longos aos domingos.

Kelly
7 janeiro 2022

Eindelijk weer eens echt Thais gegeten na lange tijd! Smaak is wat het moet zijn, eten was heet bij aankomst. Fijn ook de opdates van de status van de bezorging. Kortom, wij zijn heel blij en tevreden en de buikjes zijn rond! Bedankt!

Ricardo
5 janeiro 2022

Saté was heerlijk!

Dekker
4 janeiro 2022
Caroline
3 janeiro 2022

Heerlijk gegeten en voor herhaling vatbaar!

Steven
1 janeiro 2021

Altijd goed eten!

Ed
1 janeiro 2021

Heerlijk gegeten. Goede kwaliteit, je proeft de Thaise keuken

Sandra
28 dezembro 2021

Vandaag voor de 2e keer besteld en wederom heerlijk gegeten! Afgelopen 2e Kerstdag ook al enorm genoten dus het was zeker voor herhaling vatbaar. En ja, we zijn in Thailand geweest en al veel gegeten daar, dus best kritisch 😉 Ook vegetarisch prima eten en service, want ze bellen zelfs voor de zekerheid om te checken of er vissaus in mag. Wij gaan zeker vaker afhalen, en hopelijk snel gewoon daar eten!

Rico
28 dezembro 2021

Heerlijk! Vers. Smaakvol en keurig op tijd!

GS
28 dezembro 2021

Voor het eerst bij Mai Phai besteld voor 6 personen en dat was even spannend want je wilt je gasten niet teleurstellen. Wat onbekend met menu hebben we even telefonisch geĂŻnformeerd en het moet gezegd worden; het was een groot succes! Het werd ruim voor tijd bezorgd, keurig verzorgd, royale porties, mooie smaakcombinaties..... zodat we hebben er heerlijk van gesmuld. Van harte aanbevolen. Vriendelijke groeten uit Maasdijk.

Boudewijn L
28 dezembro 2021

Eten was perfect, lekker en meer als voldoende. Kunnen dus nog een keer genieten. Ook bezorging was goed, eten vaas goed op temperatuur.

Celia
27 dezembro 2021
Frank
25 dezembro 2021

Authentiek Thais eten verkrijgbaar in. Maassluis. Pittig was ook pittig. Heerlijk klaargemaakt. Onze complimenten.

Koos Hendriks
24 dezembro 2021

Op vrijdag 24/12/2021 bestelling opgehaald en heerlijk gegeten, en was ruim voldoende. Voor herhaling vatbaar 👍😁

Van Erp
23 dezembro 2021

Lekker verse maaltijden.

Margreet
14 dezembro 2021

Heerlijk gegeten met z'n drieën. Voor herhaling vatbaar.

Elisa
6 dezembro 2021

Het was weer super lekker!

Sharona
1 dezembro 2021

Heerlijk gegeten, alles was perfect van smaak. Bij alles gekozen voor niet pittig, en dat was prima te doen! Want ik wel een fijne toevoeging zou vinden, is de vermelding van koriander.. dit smaakt voor mij extreem naar zeep, dus het gerecht met veel koriander zou ik volgende keer overslaan.

Reacção a Thaise Eetcafé Mai Phai

Geachte Sharona bedankt voor je review we hebben de webpagina aangepast de gerechten waar koriander in zit wordt dit nu vermeld en kun dit zonder koriander bestellen Met vriendelijke groet Mai Phai

Tineke
29 novembro 2021

Heerlijk eten weer

Caroline
22 novembro 2021

Heerlijk gegeten echt voor herhaling vatbaar

Keijzer
21 novembro 2021

Goed en lekker gegeten

Peter
14 novembro 2021
Ed
11 novembro 2021

Prima Thais restaurant. Er wordt gekookt door Thaise mensen en dat proef je. Gastvrije mensen. Probeer maar

Nancy
5 novembro 2021

Heerlijk eten, verse producten en fijne service!

Steven
2 novembro 2021
Anoniem
23 outubro 2021
Elisa
19 outubro 2021

Perfect! Heerlijk gegeten!

Jaap Don
17 outubro 2021

Wij als liefhebbers van Thai Food vonden het net ok. Mag wel wat authentieker van smaak zijn. Maak het vooral niet te vlak van smaak. Tenslotte kiezen we daarvoor voor Thai Food, toch? Bediening vriendelijk en alles op tijd volgens afspraak klaar.

Reacção a Thaise Eetcafé Mai Phai

Geachte heer Don dank u voor de review wij zullen meer keuze optie voor de gerechten invoeren in het bestel menu deze keuze is er wel in het restaurant dan vragen we altijd hoe pittig het mag zijn

Andy
13 outubro 2021

Erg lekker gegeten maar wat aan de dure kant. Maar goed, voor kwaliteit moet je nou eenmaal betalen.

Tineke
7 outubro 2021

Zaterdag 2 oktober voor het eerst wezen eten in het restaurant. Het eten is heerlijk, de mensen dus de eigenaren en familie c.q. bediening zijn uiterst vriendelijk en zorgen ervoor dat je bij hun makkelijk even een hapje gaat eten. Woensdag 6 oktober het eten afgehaald en wederom fantastisch maar bij Willem en de family is het heerlijk, gezellig zitten. Een aanwinst voor Maassluis

Jaan
7 outubro 2021

Heerlijk eten, veel groente en lekker vers!

Rico Dekkers
2 outubro 2021